- 6 szelet csirkemell
- 1 fej káposzta
- ételízesítő
- só
- répa
- kelbimbó
- karfiol
- borsó
- petrezselyem zöldje
- vaj
- bors
- tejföl
- esetleg sajt
1 kisebb fej káposztát leveleire szedünk,torzsájából vágunk le.A leveleket ételízesítős,sós vízben kicsit megfőzzük,nem kell szétfőzni.Másik edényben zöldségeket párolunk ízlés szerint:répát,kelbimbót,karfiolt,borsót,petrezselyem zöldet szintén ételízesítővel,sóval.Persze lehet bármilyen más zöldséggel variálni.Ezt is félig pároljuk át.Vajazott tepsiben lerakunk 2 sor káposztát,erre jön egy sor párolt zöldség.Zöldségek tetejére én 6 szelet sózott,borsozott csirkemellet raktam,erre a maradék párolt zöldséget és a tetejét beborítottam a maradék káposztával.1 nagy doboz tejfölt kentem a tetejére,megsóztam és pirosra sütöttem. Sajt mehet a tetejére aki úgy szereti.
Szerintem diétásnak simán elmegy!