Gyúrós Kaják

Gyúrós kaják összeszedve mindenféle forrásból

Küldj receptet vagy receptről képet!

A következő emailcímre: gyuroskaja@gmail.com

Címkék

áfonya (1) alma (7) almaecet (2) ananász (2) ásványvíz (2) aszaltszilva (1) bab (2) babérlevél (1) bambusznyárs (1) banán (4) barack (1) bazsalikom (3) bélszín (1) birsalma (1) bor (1) bors (55) borsó (1) brokkoli (2) burgonya (1) búzadara (1) cayenne (1) cékla (1) chilli (2) chillipaprika (1) citrom (18) csicseriborsó (1) csirke (3) csirkecomb (2) csirkemell (64) csirkemellszelet (1) cukkini (3) curry (4) desszert (4) diétás (8) dijoni (1) dió (2) ecet (2) édesítő (7) édesítőszer (12) édeskömény (1) egyéb (6) eper (1) erőspaprika (2) ételízesítő (7) fahéj (8) fehérbor (7) fehérbors (3) fehérjepor (14) fetasajt (1) főétel (16) fokhagyma (34) fokhagymakrém (1) fokhagymapor (1) füge (1) fűszer (5) fűszerkeverék (2) fűszerpaprika (2) gomba (5) gyömbér (8) gyros fűszer (1) gyűjtemény (1) gyümölcs (1) hagyma (40) hal (3) hgyma (1) joghurt (5) jogonéz (1) juhtúró (1) kakaó (2) kakukkfű (5) kapor (4) káposzta (3) kardamon (2) karfiol (4) kelbimbó (1) kelkáposzta (1) kenyér (2) kesudió (1) kígyóuborka (1) kókusz (2) kókuszreszelék (2) kókusztej (2) kömény (4) köménymag (1) koriander (4) krumpli (8) kukorica (1) kurkuma (3) kuszkusz (2) lenmagolaj (2) leves (1) leveskocka (8) lilahagyma (4) lime (2) liszt (16) majonéz (2) majoranna (7) majoránna (1) mandula (6) margarin (1) márványsajtkrém (1) mazsola (8) mexikói szósz (1) méz (8) mogyoró (4) mogyoróvaj (4) mozarella (1) mozzarella (1) mustár (15) mustármag (1) narancs (1) narancsdzsem (1) nektarin (1) nemgyúrós (1) olaj (53) oliva (1) olivabogyó (2) olivaolaj (1) oregánó (5) őszibarack (1) pác (1) padlizsán (1) paprika (11) paradicsom (16) paradicsomlé (1) paradicsompüré (3) paradicsomsűrítmény (2) parmezán (2) petrezselyem (16) pirosarany (1) pirospaprika (10) porcukor (1) póréhagyma (2) pudingpor (1) pulykamell (3) répa (7) rikotta (1) rizs (10) rukkola (1) sáfrány (2) sajt (15) saláta (4) sárgabarack (1) sárgabaracklekvár (1) savanyúkáposzta (1) (76) sör (1) spenót (2) sütőmargarin (1) sütőpor (3) szardella (1) szárított (1) szárnyasfűszer (3) szegfűbors (1) szegfűszeg (2) szerecsendió (3) szezámmag (3) szezámolaj (1) szódabikarbóna (2) szódavíz (1) szójakocka (1) szójamártás (1) szójaszósz (4) szósz (1) tabasco (1) tárkony (1) tej (15) tejföl (23) tejszín (7) tojás (40) tojásfehérje (1) tőkehal (1) tökmag (1) tonhal (5) tonhalkonzerv (1) torma (1) tortilla (1) túró (17) uborka (4) újhagyma (3) vaj (14) vaníliaaroma (5) vaníliarúd (1) vegeta (1) vöröshagyma (4) worchestershire (1) zabliszt (3) zabpehely (16) zöldpaprika (1) zöldség (3) zselatin (1) zsemlemorzsa (4) Címkefelhő

Linkblog

Szójás Brassói

2010.10.04. 12:39 :: Soni

- 1 Doboz Haas szójakocka
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 4-5 szem burgonya
- kb 125g főzővaj(nem olaj)
- fűszerek: szárított petrezselyem, vegeta, bors

Egy kicsit más recept, szójából. Nem mindenki szereti, de a változatosság kedvéért érdemes 1-2 ilyet beiktatni.

A szójakockát előírásszerűen kábé 1órával főzés előtt beáztatod borsos-vegetás vízbe
megpirítod a hagymát a vajon, a kinyomkodott szójakockát beledobod, elkezded benne párolni, mehet bele fokhagyma nyomóval a fokhagyma, aztán a fűszerek ízlés szerint, kábé 20 percig sütöd, amíg megpirul
közben a krumplit felkockázod apróra és kisütöd, ha mind a kettő kész, akkor egybeöntöd. A margarint/főzővajat ne helyettesítsd olajjal, mert a szója megszívja magát vele és ehetetlen lesz!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: krumpli hagyma fokhagyma bors főétel vaj petrezselyem vegeta szójakocka

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuroskaja.blog.hu/api/trackback/id/tr232343680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása