Gyúrós Kaják

Gyúrós kaják összeszedve mindenféle forrásból

Küldj receptet vagy receptről képet!

A következő emailcímre: gyuroskaja@gmail.com

Címkék

áfonya (1) alma (7) almaecet (2) ananász (2) ásványvíz (2) aszaltszilva (1) bab (2) babérlevél (1) bambusznyárs (1) banán (4) barack (1) bazsalikom (3) bélszín (1) birsalma (1) bor (1) bors (55) borsó (1) brokkoli (2) burgonya (1) búzadara (1) cayenne (1) cékla (1) chilli (2) chillipaprika (1) citrom (18) csicseriborsó (1) csirke (3) csirkecomb (2) csirkemell (64) csirkemellszelet (1) cukkini (3) curry (4) desszert (4) diétás (8) dijoni (1) dió (2) ecet (2) édesítő (7) édesítőszer (12) édeskömény (1) egyéb (6) eper (1) erőspaprika (2) ételízesítő (7) fahéj (8) fehérbor (7) fehérbors (3) fehérjepor (14) fetasajt (1) főétel (16) fokhagyma (34) fokhagymakrém (1) fokhagymapor (1) füge (1) fűszer (5) fűszerkeverék (2) fűszerpaprika (2) gomba (5) gyömbér (8) gyros fűszer (1) gyűjtemény (1) gyümölcs (1) hagyma (40) hal (3) hgyma (1) joghurt (5) jogonéz (1) juhtúró (1) kakaó (2) kakukkfű (5) kapor (4) káposzta (3) kardamon (2) karfiol (4) kelbimbó (1) kelkáposzta (1) kenyér (2) kesudió (1) kígyóuborka (1) kókusz (2) kókuszreszelék (2) kókusztej (2) kömény (4) köménymag (1) koriander (4) krumpli (8) kukorica (1) kurkuma (3) kuszkusz (2) lenmagolaj (2) leves (1) leveskocka (8) lilahagyma (4) lime (2) liszt (16) majonéz (2) majoranna (7) majoránna (1) mandula (6) margarin (1) márványsajtkrém (1) mazsola (8) mexikói szósz (1) méz (8) mogyoró (4) mogyoróvaj (4) mozarella (1) mozzarella (1) mustár (15) mustármag (1) narancs (1) narancsdzsem (1) nektarin (1) nemgyúrós (1) olaj (53) oliva (1) olivabogyó (2) olivaolaj (1) oregánó (5) őszibarack (1) pác (1) padlizsán (1) paprika (11) paradicsom (16) paradicsomlé (1) paradicsompüré (3) paradicsomsűrítmény (2) parmezán (2) petrezselyem (16) pirosarany (1) pirospaprika (10) porcukor (1) póréhagyma (2) pudingpor (1) pulykamell (3) répa (7) rikotta (1) rizs (10) rukkola (1) sáfrány (2) sajt (15) saláta (4) sárgabarack (1) sárgabaracklekvár (1) savanyúkáposzta (1) (76) sör (1) spenót (2) sütőmargarin (1) sütőpor (3) szardella (1) szárított (1) szárnyasfűszer (3) szegfűbors (1) szegfűszeg (2) szerecsendió (3) szezámmag (3) szezámolaj (1) szódabikarbóna (2) szódavíz (1) szójakocka (1) szójamártás (1) szójaszósz (4) szósz (1) tabasco (1) tárkony (1) tej (15) tejföl (23) tejszín (7) tojás (40) tojásfehérje (1) tőkehal (1) tökmag (1) tonhal (5) tonhalkonzerv (1) torma (1) tortilla (1) túró (17) uborka (4) újhagyma (3) vaj (14) vaníliaaroma (5) vaníliarúd (1) vegeta (1) vöröshagyma (4) worchestershire (1) zabliszt (3) zabpehely (16) zöldpaprika (1) zöldség (3) zselatin (1) zsemlemorzsa (4) Címkefelhő

Linkblog

Túrós Palacsinta

2010.06.29. 15:20 :: Soni

- 300g túró (4-5 palihoz)
- fél citrom
- canderel, vagy egyéb édesítő ami van
- mazsola (opcionális)
- 1 teáskanál vanília aroma
- tejföl(opcionális)

 

 

 

 
Fél citrom héját belereszeled a túróba, belecsöpögtetsz pici levét is. Aztán bele mazsola, édesítőszer, és a vaníliaaroma mindezt ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen. Összekevered, és beletekered teljes kiőrlésű palacsintába(Recept ITT), tetejére pedig édesítős tejföl, és be a sütőbe 10-percre 200 fokon hogy összerottyanjon.
Egyszerű recept és nagy mennyiségű túrót el lehet vele pusztítani így!

Szerintem egyébként a vaníliaaromát és a canderel egy részét nyugodtan lehet helyettesíteni vaníliás fehérjeporral egészen addig amíg nem lesz túl száraz.

Szólj hozzá!

Címkék: túró citrom tejföl mazsola édesítő vaníliaaroma

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuroskaja.blog.hu/api/trackback/id/tr922118736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása