- 4 kisebb csirkemell filé
- 4 szelet mozzarella
- 2 evőkanál parmezán
- ízlés szerint só
- 4 kávéskanál bazsalikomlevél
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olívaolaj
- 4 közepes paradicsom
- 2 evőkanál magozott olívabogyó
A csirkemell filéket felszeleteljük, enyhén megsózzuk, és olívaolajjal kikent sütőlemezre vagy tűzálló tálba tesszük. Paradicsomkarikákkal beborítjuk, megszórjuk a vékonyan felszeletelt fokhagymával, az apróra vágott bazsalikommal, a reszelt parmezánnal, és a tetejére tesszük a mozzarella szeleteket. Olívaolajjal meglocsolva 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük. 15 perc után rátesszük a hússzeletekre a vékony karikára vágott olívabogyót, és újabb 10 percig sütjük.