- 500g csirkehús(mell, comb,akármi)
- hagyma
- 250g túró
- 20dkg reszelt sajt
- 4 ek tejszín
- petrezselyem
- fokhagyma
- bors
- só, ételízesítő
Szósz: a túrót, a reszelt sajtot, kevés sót, tejszínt, apróra vágott petrezselymet összekeverem. A túrót előbb kevés tejszínnel összenyomkodom villával, hogy ne legyen nagyon darabos.
Hús: kevés zsiradékon (tetszőleges, kinek mit enged a diétája) megpirítom az apróra vágott hagymát, kevés sóval vagy ételízesítővel ízesítem, beledobom az apróra vágott vagy zúzott fokhagymát, keverek rajta egyet és a kockára vágott húst is belerakom, borsozom, megpirítom.
Ha megsült ráöntöm a szószt, rottyantok rajta egyet és máris kész.
Kép sajna nincs, de ha valaki megcsinálja kérem küldjön, és kirakom!