- 0,5l natúr joghurt
- 1 citrom leve
- édesítőszer
- curry
- só
- bors
- 0.5kg csirkemell
- mazsola
- rizs
A joghurtot a citromlével, az édesítőszerrel (kb. 1 kiskanál cukor erejének megfelelő mennyiség), a curry-vel, a sóval és őrölt borssal elkeverjük. Csirkemellfiléből szép nagy szeleteket formálunk (enyhén kiverjük; 4 szelet húst kapjunk) és a fűszeres joghurtban jó alaposan megforgatjuk. A hússzeleteket tűzálló tálba szorosan egymás mellé fektetjük, ráöntjük a maradék joghurtot, és egy éjszakán át hűvös helyen érleljük. A hűtőből kivéve előmelegített sütőbe tesszük, és 200 fokon 15-20 perc alatt puhára pároljuk, majd további 5-10 percig pirítjuk. Mazsolás rizzsel tálaljuk.