- 20 dkg arpított tonhalkonzerv
- 2 db egész csirkemell
- 3 fej hagyma
- 1 db tojás
- 1 ek. mustár
- só
- bors
- 30 dkg krumpli
- 3 db paradicsom
- fél fej jégsaláta
- ecet
- édesítőszer
- fél köteg petrezselyem
- 5 dkg vaj
Ezt a nem semmi tonhal-csirke kombós receptet K. Ádám budapesti gyúrós barátunk küldte nekünk, ezúton is köszönjük! Természetesen minden probléma nélkül postolom, mert ilyet nem gyakran látok! Továbbra is szívesen fogadok emaileket(gyuroskaja@gmail.com), ha szeretnétek megosztani kedvenc recepteteket a többiekkel!
Tonhalat lecsepegtetjük. Egy fej vöröshagymát finomra vágunk és a tonhalhoz adjuk, mustárral, tojással, sóval, és kis borssal. Csirkemelleket félbevágjuk, majd kinyitjuk. Kiklopfoljuk, bekenjük tonhalkrémmel, és feltekerjük. Kivajazott alufóliába betekerjük, megsütjük.
Burgonyát megfőzzük. Kis édesítőből, ecetből, vízből kevés sóval salátalevet készítünk. Belerakjuk a felkarikázott hagymát, paradicsomot, és a burgonyát. Pár órát állni hagyjuk.
Tányérra helyezzünk a burgonyasalátát, húst, és tálalhatjuk.
Recepthez sajnos kép nem jött!