- 4db csirkemell
- 6db nektarin
- 20 dkg juhtúró
- 1 dl tejszín
- 1 fej vöröshagyma
- pici só
- bors
A csirkemelleket megmossuk, bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk, majd vékonyra csíkozzuk. A nektarint gerezdekre vágjuk.A finomra vágott vöröshagymát pici olajon üvegesre pároljuk. Rádobjuk a csirkecsíkokat, erős tűzön addig kevergetjük, míg a víz, melyet eresztett, elpárolog - ennyi idő alatt vígan meg is puhul. Hozzáadjuk a nektaringerezdeket, 1-2 percig kevergetjük, míg a barack épp csak átforrósodik. Rámorzsoljuk a juhtúrót, hozzáöntjük a tejszínt, kiforraljuk. Pici sóval (a juhtúró igen sós!) és sok-sok borssal ízesítjük. Főtt rizzsel tálaljuk.