- 2 tojás fehérje
- 120ml ledarált alma, vagy almaszósz
- 6 kanál vanília fehérjepor
- nagy csipet őrölt fahéj
- csipet só
- 45g zabpehely
- 120g vegyes mogyi/dió mix(amit találsz), összedarálva
- 1 alma szétdarabolva.
- olajspray
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra. Keverd össze a tojásfehérjét az almaszósszal, és verd egy percig.
Keverd össze a proteint, fahéjat, sót, zabot és a mixelt diókat. Öntsd össze a két tálat, és keverd bele a végén az almadarabokat. Olajjal v. vajjal kend be vékonyan a tepsit, és öntsd bele a kotyvalékot.
10-15 percig kell sütni, amíg fogpálcika a közepébe szúrva tisztán nem jön ki.
Ha készvan, hűtsd le, és rudanként lehet tárolni hűtőbe fóliába.
6 adag.